Links

Hieronder een aantal links naar 'vriendjes en vriendinnetjes'.

Olalola is de naam waaronder Tanja Wijnands prachtige meisjesjurken maakt. Ook op bestelling. Ik fotografeerde voor haar website.

Sarah Kobak maakt prachtige sieraden. Haar ringen zijn onweerstaanbaar!

Het Weefhuis in Zaandijk. Een prachtige expositieruimte in het weekend en door de week te huur voor vergaderingen en bijeenkomsten. Dan zijn de ruimtes aangekleed met doeken met daarop mijn foto's.

Een fraaie expositieruimte in het centrum van Zaandam en een online winkel voor mooie en betaalbare kunst.

Heijnis & Schipper Drukkerij in Zaandijk. Gewoon de beste drukker die er is.

‘Framing Life As It Passes By’ / ‘Het leven Omlijsten Zoals Het Voorbij Gaat’.  Een fotografieproject van Annemarie Vriends. Zeer getalenteerd en goed bezig!

Groeneveld Eten is een biologische cateraar op de Lagedijk in Zaandijk. Zij hebben passie voor lekker eten, gemaakt van lokale en biologische producten vers bereid in eigen keuken. Denk  aan een lekkere lunch, uitgebreid diner, een borrel, evenement of high tea to go.  Sinds december 2016 bieden ze hun wanden ter expositieruimte aan. Iedere 6 weken een andere kunstenaar, en ik mocht de eerste zijn!

Sjakzeilreizen is het bedrijf van schipper Sjak Romijn. Op haar historische zeilklipper Kaat Mossel uit 1904 heb ik samen met Sjak de InstaBoatDeZaan, InstaBoatIJmuiden en InstaBoatPampus mogen organiseren. Een feestje!

 

Neem een kijkje op haar website voor prachtige zeilreizen.

Deze website is gemaakt door web2do.

Meer info kun je vinden op de website van web2do

Ook een link op deze pagina?

Jij mag bij mij als ik dan bij jou :-)

 

Stuur me maar een mailtje: marjolein@hotmail.com